TERMENI SI CONDITII

Termeni si conditii

Folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) acestui site implica acceptarea acestor conditii de utilizare. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a acestor conditii.

S.C. Desimo S.A. isi rezerva dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare. Termenii si conditiile de utilizare in vigoare sunt cei afisati pe site. Aceste conditii sunt valabile exclusiv pentru achizitionarea mobilierului online.

Copyright

Intregul continut al site-ului www.desimo.ro reprezinta proprietatea S.C. Desimo S.A si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul S.C. Desimo S.A. a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Securitatea datelor personale

Datele personale introduse de catre utilizator vor fi folosite de SC Desimo S.A numai în scopul declarat al site-ului www.desimo.ro. SC Desimo S.A garanteaza ca datele furnizate de vizitatorii/clientii site-ului www.desimo.ro prin intermediul formularului de creare cont, abonament la newsletter si cele furnizate la plasarea comenzilor nu vor fi vandute, distribuite sau divulgate.

Securitatea informatiilor

Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul nostru. S.C. Desimo S.A. nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de erori ale soft-ului cu care este conceput si gazduit site-ul. De asemenea nu raspundem pentru eventuale erori in securitatea serverului care gazduieste site-ul.

Lansarea comenzilor online

Lansarea comenzilor online presupune plata integrala online, cu cardul, a pretului produselor comandate, precum si definirea completa si corecta a produselor comandate (finisaj lemn, materiale de acoperire pentru produsele de tapiterie, etc.).

Lansarea comenzilor online presupune plata integrala online, cu cardul, a pretului produselor comandate, precum si definirea completa si corecta a produselor comandate (finisaj lemn, materiale de acoperire pentru produsele de tapiterie, etc.).

Greseli de editare

Desi se depun, in mod constant, eforturi pentru publicarea corecta a informatiilor, actualizarea regulata a site-ului si corectarea erorilor, oricand este posibil sa existe informatii incorecte in site. Prezenta produselor pe site nu garanteaza existenta lor in stoc. Magazinul online Desimo isi rezerva dreptul de a efectua modificari asupra continutului site-ului in orice moment, inclusiv asupra preturilor, a specificatiilor si a disponibilitatii produselor. In cazul in care o comanda plasata online contine o astfel de eroare, clientul va fi contactat, iar comanda va fi anulata. Orice plata autorizata pentru acea tranzactie va fi anulata, iar banii vor fi restituiti.

Conditii legale

www.desimo.ro functioneaza conform tuturor prevederilor legale ale statului roman.